Olvastam!

2014.08.19 17:43

Ezt a cikket találtam!

 

Azért teszem ide, mert ettől egyszerűbben nem lehet elmagyarázni a Molekuláris hidrogén szervezetre gyakorolt hatását. 

A legérdekesebb, hogy évek óta tagja vagyok ennek a cégnek, de valahogy nem figyeltem fel erre a lehetőségre, igaz az ára a " savanyú a szőlő" kategóriába tartozik.

De ha valaki szeretné megnézni, ide teszem az oldal elérhetőségét, ahol szét lehet nézni.

https://webshop.biocomag.ch/index.php?page=termekek&catid=102

Ajánló kód: 084128

De ennek ellenére is azt mondom, hogy a Sevenpoint2 valahogy jobban tetszik!

Nem kell egyszerre sok pénzt kiadni, ami ki tudja mikor térül meg!

Könnyen kezelhető, beveszem a tablettát, lenyelem, és kész! Nem kell számolgatni, hány pohárral igyak meg még, hogy hatásos legyen!

Ráadásul tudjuk, hogy a Hidrogén a legjobban elillanó gáz, nem tudni mennyi marad meg belőle, mire megisszuk!

Persze ezek csak az én gondolataim, lehet, hogy nincs igazam! Ezt még nem próbáltam, de a tablettát igen! Azt tudom ajánlani!

 

A cikk:

TÖKÉLETES GYÓGYULÁS TISZTA VÍZZEL!

Szent-Györgyi Albert, Nobel-díjas biokémikus, a C-vitamin és a szentgyörgyi-krebs ciklus felfedezője azt állítja:
„nem az oxigén, hanem a hidrogén az élet üzemanyaga!”
Miért gondolta Szent-Györgyi Albert azt, hogy a hidrogén kiemelten fontos az életben?
Az iskolában úgy tanultuk, hogy az élet kémiailag a szén körforgása, s még ma is ezt oktatják, annak ellenére, hogy Szent-Györgyi Albert, az elismert tudós, más összefüggéseket tárt fel.
Az „élet körforgása”
A természetben az úgynevezett „szén körforgás” valójában „hidrogén körforgás!” Miért?
Először a növények felveszik a vizet és a napfényt, majd a napfény energiájával lebontják a vizet hidrogénre és oxigénre. A hidrogént a szénhidrátok, zsírok és fehérjék építéséhez használják fel, míg az oxigént kibocsátják a levegőbe, amit mi belélegzünk.
Elgondolkodtató, hogy szervezetünkben ennek a fordítottja történik!
Elfogyasztjuk a növényi alapanyagokat, majd a szervezetünkben található, ún. hidrogénelvonó (dehidrogenáz) enzimek kivonják a hidrogént az ételből, amit a növények készítettek nekünk. Ezt követően elégetjük a hidrogént az oxigénnel, és szén-dioxidot bocsátunk ki a levegőbe, amit a növények elnyelnek.
A tudósok így magyarázzák a folyamatot: A szénhidrátok 1/3 rész szénatomból, 1/3 rész hidrogénatomból és 1/3 rész oxigénatomból állnak. Amikor a hidrogénelvonó enzimek felszabadítják a hidrogént a szénhidrátokból, az elég az oxigénnel, hogy energiát (üzemanyagot) állítson elő a szervezet számára. A folyamat közben a szén az oxigénnel szén-dioxidot alkot, amelyet kilélegzünk.
Tehát a növények látnak el bennünket hidrogénnel, hogy azt üzemanyagként elégethessük a szervezetünkben. A testünk a hidrogént szerveink „hidrogénmedencéiben” tárolja. A legnagyobb mennyiségben a májban, ami a szervezet vegyianyag-gyára, és amely a legfontosabb védelmi és önvédelmi szervünk. A máj méregtelenít és megakadályozza, hogy a szervezetbe mérgek kerüljenek. Emellett a belek, a tüdő, és végül a lép is raktároz hidrogént.
Bámulatos felfedezés, hogy az élet alapja a hidrogén, és amiről ma még keveset tudunk:az általa szállított szabad elektron!
De ne felejtsük el azt sem, hogy a hidrogén elektronja egy hihetetlenül hatásos „szabadgyök gyilkos”! Így a Hidrogén egyrészt a sejtjeink üzemanyaga, másrészt a legkisebb antioxidáns!
Miért érdekes ez a felfedezés?
Mert sejtjeink és a szervezetünk az oxidánsok, a szabadgyökök tevékenysége révén elkeserítő elektronhiányban szenved!

A hidrogénnel dúsított víz előnyei
A hidrogénben gazdag víz az általános jólléthez szükséges extra hozzáadott energiát nyújtja számunkra. Az a víz, amely gazdag hidrogénben, erős antioxidánsként és a szabad gyökök hatékony ellenszereként szolgál a betegségek megelőzésénél és a kezeléseknél egyaránt. A szabad gyökök az okozói például a rákos megbetegedéseknek, a cukorbetegségnek, a magas vérnyomásnak, és még számos más betegségnek. Ma már sok tudományos bizonyíték áll rendelkezésünkre a szabad gyökök öregedésben, és az ahhoz kapcsolódó betegségekben betöltött szerepét illetően, amelyek igazolják, hogy a hidrogénben gazdag víz sikeresen kezeli vagy segít megelőzni ezeket a betegségeket. A szabad gyökök részt vesznek mind az öregedés, mind pedig a rákos betegségek kialakulásának a folyamatában. Sejtszinten több célpontot is támadnak, mint például a sejthártyát, a proteineket és a nukleinsavakat, ezáltal szerkezeti károsodást okozva a sejt DNS-ében.
Ha fogyasztjuk a hidrogénnel dús vizet, akkor a további előnyöket tapasztaljuk:
1. Csökkenti a szabad gyökök mennyiségét és megelőzi a korai öregedést.
2. Mérsékli a telített zsírsavak képződését és csökkenti a koleszterinszintet.
3. Javítja a hidratációt és a tápanyag összetevők jobb hasznosulását.
4. Segít meggyógyítani a belső-külső fekélyeket és az anyagcsere rendellenességeket.
5. Méregteleníti az egész szervezetet. Javítja az általános közérzetet és a test illatát.
6. Segít megszabadulni a zsírlerakódásoktól.
7. Gyorsabban gyógyulnak a balesetből származó sérülések a bőrön.
8. Javítja a májfunkciót akár májbetegségek esetén is.
9. A tapasztalatok alapján csökkenti a daganatos megbetegedések gyakoriságát.
10. Javítja a vércukor és a HbAIC szinteket cukorbetegeknél.
Információink szerint az Uruguay-i Montevideo Általános kórház klinikáján dolgozó Dr. Gracela Camps Salaberry laboratóriumi teszteket végzett a Tlacote-i csodálatos gyógyító vízzel, aminek a szabad hidrogéntartalma hasonló, mint a „Lourdes” berendezésünkkel előállított víz. A vizsgálat során 3.673 pácienst itattak napi 3-6 pohár hidrogénes vízzel, egészen a 14 éves korútól egészen a 84 évesig.
A klinikai teszteredmények beszámolója szerint a különböző betegségeknél tapasztalt javulások vonatkozó arányai a következőek voltak:
HIV (Emberi Immunhiányos Vírusbetegség) 100%
Allergia 99%
Bőrbetegségek 96%
Légúti betegségek 89%
Emésztőszervi betegségek 91%
Ízületi csontgyulladás 87%
Cukorbetegség 88%
Mivel az aktív hidrogén és a molekuláris hidrogén gyorsan elpárolog, valójában el kellene utaznunk Tlacote-ba, ha ki szeretnénk gyógyulni a krónikus betegségeinkből, vagy ma már, az utazás helyett, választhatjuk azt is, hogy a saját otthonunkban készítjük ezt a csodálatos antioxidánsokban gazdag gyógyító vizet!

A „Lourdes” berendezés szabad hidrogénben gazdag vize az általános jólléthez szükséges extra energiát nyújtja számunkra, illetve erős antioxidánsként, a szabad gyökök hatékony ellenszereként szolgál, a betegségek megelőzésénél és a kezeléseknél egyaránt. A szabad gyökök sejtszinten több célpontot is támadnak, mint például a sejthártyát, a proteineket és a nukleinsavakat, ezáltal szerkezeti károsodást okozhatnak a sejt DNS-ében. Ma még kevéssé ismert, hogy a szabad gyökök az okozója lehet a ráknak, a cukorbetegségnek, a magas vérnyomásnak és még számos más betegségnek.
A hidrogén ion tulajdonságai:
• A a legkisebb antioxidáns, s az egyetlen az oxidánsok küzül, amely nem válik szabad gyökké, amikor elektronjától megválik. Átadja az elektront, elégeti az oxigént, és a szervezetünk méregtelenítési folyamatait segítő vízzé válik. E tulajdonsága révén a legerősebb antioxidáns, olyan kisméretű ionokkal, amelyek szervezetünkben azonnal bárhova eljutnak.H-
• Félgrammnyi H- elegendő szervezetünk napi ATP (sejtjeink üzemanyaga) igényének a létrehozásához!
Fogyasztása: napi 4-8 pohár hidrogénnel dúsított víz hatékonyan támogatja a szervezetünk működését! A berendezéssel előállított víz hidrogéntartalma, az elkészítést követően, fokozatosan csökken, ezért javasolt a H- dúsított vizet aznap elfogyasztani!
A Lourdes berendezés adatai:
Működési idő: 10 perc 20 perc 30 perc
Hidrogén koncentráció (ppm) 0.3~0.4 0.5~0.7 0.8~1.0
ORP értéke: -220 .........................-380 mV
pH : 7,2
Felvett teljesítmény: DC 24 V-1A
Méretei: 324 x 160 x 306 cm
Kancsó térfogata: 1000 ~ 1800 ml. max.
A hidrogénben (szabad elektronokban) gazdag víz fogyasztása jó hatással van egészségi állapotunkra és a vitalitásunkra! Segít hosszabb életet élni jobb egészségi állapotban!
A Váci úti üzletünkben az érdeklődők megtekinthetik a „Lourdes” berendezést, megkóstolhatják hidrogén ionnal dúsított vizet és konzultálhatnak a berendezés pozitív hatásairól!

Egészségünk féltve őrzött titkai
Amikor először olvastam el, megdöbbentem. Ilyen egyszerű lenne egészségesen élni? Csak ennyi az egész? Akkor miért nem tanítják ezt az iskolában? Miért nem erről beszélnek nekünk a gyógyítók?
Amit itt bemutatok, az messze a legértékesebb koncepció, amivel a helyes táplálkozás területén találkoztam, ami egyértelművé tette számomra mind az egészség, mind a betegség kialakulásának vonatkozásait, s ami segített a megfelelő információk összekapcsolásában, ezzel eloszlatva a zűrzavart, az a „Biológiai terep” fogalma volt.
Talán Önnek is feltűnt, milyen zavaros a tudásunk a helyes táplálkozás területén! Az egyik könyv szerint bizonyos ételeket kellene fogyasztanunk, míg egy másik szerint éppen azokat kellene kihagynunk az étrendünkből. Vagy ha betegként elmegyünk több orvoshoz és természetgyógyászhoz, akkor nagy valószínűséggel több különböző javaslatot kapunk a gyógyulásunkhoz, ami persze nem jelenti azt, hogy receptjük működik is!

Úgy éreztem, hogy ebben a nagy zűrzavarban kell lennie megalapozott válasznak ezekre a kérdésekre, és persze ki is derült, hogy többen is vannak olyanok, akik már komoly áttörést értek el ezen a területen. Például Louis Pasteur kortársa, Claude Bernard professzor, aki megállapította:"A mikroba az semmi, a terep a minden." Ezzel szemben Pasteur, aki kidolgozta a csíra elméletet, munkássága során azt hirdette: a megfelelő technikával a kórokozók elpusztíthatók. A beszámolók szerint, a halálos ágyán jelentette ki: "Egyet kell értenem Bernarddal."
Nem tudom, napi világunkban mennyire ismerős Önnek ez a kettőség? Tudja-e mi feszül Pasteur és Bernard professzor nézőpontjai között? Ebben napjaink gyógyszerfelfogása, orvosi gyógyító gyakorlata, a „minden betegségre egy tabletta” nézete, és a „táplálékod legyen a gyógyítód” nézőpontja áll szemben egymással!
Hogy könnyebb legyen átlátni az összefüggéseket, egy hasonlaton keresztül mutatom be, a „BIOLÓGIAI TEREP” fogalmát.
Ha egy fa gyökerei olyan termőföldben vannak, amelyik tápanyagokban gazdag, megfelelően hidratált és jó ásványforrásokat tartalmaz, akkor ez a fa folyamatosan és gyorsan fog növekedni.
Míg, ha ugyanennek a fának a gyökerei olyan földbe kerülnek, ami mesterséges kémiai műtrágyát tartalmaz, vagy a talaj elveszítette a nedvességtartalmát, esetleg kiáztatta a savas eső, akkor ebben az esetben fa nem fejlődik jól, betegségek támadják meg, és idő előtt elpusztul.

A képzeletbeli fának a termőföld a „biológiai terepe.”
Ehhez kapcsolódva nézzük meg, mi a szervezetünk „biológiai terepe”! A testünk 70%-a víz! Az agyunk 90%-ban vízből épül fel, így a szervezetünk „biológiai terepe” alapjában véve abból a folyadékból áll, ami körülveszi a sejtek millióit, és ideális esetben táplálja őket, és elvezeti a salakanyagaikat. De ha sejtjeink nem megfelelően tápláltak, ha kiszáradtak, vagy ha nem képesek megszabadulni a salakanyagoktól, akkor kevésbé munkaképesek, és elkezdenek magából a szervezetből táplálkozni, valamint lerombolják az immunrendszert.
Tehát szervezetünk „biológiai terepe” a víz és a benne oldott tápanyagok!
Dr. Vincent professzort, Franciaország fő hidrológusát felkérték, hogy vizsgálja meg a helyi víz minőségét és hatásait Franciaország különböző falvaiban. Egyes falvakban nagyon beteges, energiahiányos embereket talált, míg más falvakban kicsattanóan egészséges és boldog emberekkel találkozott. Összevetette a táplálkozási szokásokat, de abban nem talált lényeges eltérést. Megvizsgálta az ivóvizet, statisztikai felméréseket végzett, és közvetlen összefüggéseket talált a vízminőség és az emberek egészségi állapota között.
Amikor elvégezte a kimutatásainak a statisztikai elemzését és összevetette az eredményeket a különböző falvakban élő emberek egészségi állapotával, rájött, hogy a legegészségesebb víz pH-ja kissé 7 alatt volt, rengeteg elektronnal és alacsony ásványi anyag tartalommal.
Ma már egyre többen ismerjük fel: szervezetünk legfőbb tápláléka a víz! A napi 2.5 liter alapja minden életfunkciónak. Ha belegondolunk, hogy egy ember kapilláris érhálózata 110 000 km hosszú, és ezen az útvonalon kell átpréselődnie minden olyan anyagnak, ami el akar jutni a sejtjeinkhez, akkor megérthetjük, mennyire fontos az, hogy milyen minőségű vizet iszunk.
Napjainkban, a feldolgozott élelmiszerek korában, ételeink tele vannak vegyi anyagokkal és hiányoznak belőlük az enzimek, a nyomelemek és a vitaminok! A zöldségeket növényvédő szerekkel, műtrágyával termelik. A föld és a levegő tele van szennyező anyagokkal. Ételeink alapanyagai élősködőkkel terheltek! Ma már a vitamin- és gyógynövény készítményeink is gyengébb minőségűek, mint korábban, stb. stb. Ebből következik, hogy a sejtjeink egyszerűen nem kapják meg azt a táplálékot, amelyre szükségük van. Plusz sokat kapnak abból, amire nincs szükségük.
Dr. Joel D. Wallach kutatót 1991-ben Nobel díjra jelölték kutatásaiért, amelyben bebizonyította, hogy minden természetes úton meghalt embernél vagy állatnál egyaránt kimutatható volt valamely esszenciális tápanyag nagymértékű hiánya! Vagyis táplálékainkból hiányoznak az alap építőelemek!
Ráadásul, a számunkra általában elérhető víz klórozott, szervetlen ásványokkal és egyéb vegyi szennyeződésekkel terhelt; másrészt annak a ténynek köszönhetően, hogy ennek a víznek a felületi feszültsége túl nagy ahhoz, hogy (mint tápanyag) beszivárogjon a sejtfalon, a legtöbben dehidratált sejtekkel végezzük.
A szervezetnek ideális esetben lúgosnak kellene lennie, de jelenleg az étkezésünk miatt egyre savasabbá válik – például a daganatos betegnek sok az ammónia a szervezetében (és a leheletében).
A pH értéknek a baktériumok, vírusok, gombák, élesztőgombák és a rákos sejtek életképességére gyakorolt hatását csak a közelmúltban ismerték fel. Ugyanis a kórokozók jóval savasabb környezetet részesítenek előnyben. A pH lúgosabb szintekre emelésével is csökkenthetjük a kórokozók hatékonyságát.
Ma az átlagos biológiai terepen a legtöbb embernek olyan a sejtkörnyezete, ami rendkívül vonzó a vírusok, gombák, élesztőgombák, penészgombák, mikrobák és a paraziták számára, és ez egy olyan környezet, amelyben ezek az organizmusok virulnak és megtámadják az immunrendszerünket! Ráadásul felélik ételeinkből és táplálék kiegészítőinkből a tápanyagokat.
Ma az orvostudomány ahelyett, hogy ezeket az okokat célozná és szüntetné meg, számolatlanul költi a milliókat a mikrobák megsemmisítésére! Ráadásul az tapasztalják, hogy azok fokozatosan új mutációkat hoznak létre, és immunisakká válnak a gyógyszerekkel szemben.
Fontos felismernünk, hogy ez nem a probléma gyökerének a kezelése.
Életünkben a leghelyesebb dolog, amit tehetünk, hogy a „biológiai terepünket” a megfelelő tartományba juttatjuk.

Tehát igyunk jó minőségű, alacsony ásványi (oldott) anyag tartalmú tisztavizet és lássuk el sejtjeinket hasznos tápanyagokkal! Vagyis alakítsuk a szervezetünket olyan biológiai tereppé, ahol a sejtjeink virulnak, ami egy jóval erősebb immunrendszert biztosít, és ami barátságtalan a pusztító organizmusok számára! Ez egészségünk alapja!
Forrás: Alternatív kezelések, Kiegészítő terápiák.
Szivárvány Új Medicina Fórum Debrecen